×
Home Nieuws Livescore

AS Monaco meldt zich voor PSV-verdediger Jordan Teze.

AS Monaco meldt zich voor PSV-verdediger Jordan Teze.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 10:40 uur

AS Monaco heeft zijn oog laten vallen op PSV's verdediger Jordan Teze, zo melden zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International. De Franse topclub heeft zich officieel gemeld bij PSV met de intentie om de 24-jarige rechtsback over te nemen. De interesse van Monaco in Teze heeft de nodige opwinding veroorzaakt in het Philips Stadion, waar men zich bewust is van de aantrekkingskracht van de Ligue 1-club.

Jordan Teze, die al enige tijd een vaste waarde is in de verdediging van PSV, staat nu voor een mogelijk vertrek naar het buitenland. Monaco ziet in de talentvolle Nederlander een versterking voor hun defensie en is vastbesloten om hem naar de Franse competitie te halen. De onderhandelingen tussen de clubs zullen naar verwachting intensief worden, aangezien PSV niet zomaar bereid zal zijn om Teze te laten gaan.

Voor Teze zelf opent de interesse van AS Monaco mogelijk de deur naar een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. De kans om in de Ligue 1 te spelen en zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau kan een verleidelijk perspectief zijn voor de jonge rechtsback. PSV zal echter alles in het werk stellen om Teze te behouden en zijn waarde voor het team te behouden, terwijl Monaco vastberaden is om hun interesse om te zetten in een concrete transferdeal.