×
Home Nieuws Livescore

Brian Brobbey verklapt droomtransfer Feyenoord-speler naar Ajax en meer!

Brian Brobbey verklapt droomtransfer Feyenoord-speler naar Ajax en meer!
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 10:32 uur

De jonge talentvolle spits Brian Brobbey heeft onlangs in een interview zijn bewondering uitgesproken voor een speler van rivaal Feyenoord die hij graag bij Ajax zou zien spelen. De 22-jarige aanvaller van de Amsterdammers onthulde dat hij graag zou zien dat Orkun Kökçü, middenvelder van Feyenoord, de overstap maakt naar de hoofdstad. Brobbey prees de technische vaardigheden en het spelinzicht van Kökçü en gelooft dat hij een waardevolle toevoeging zou zijn aan het team van Ajax.

Naast zijn interesse in Kökçü, deelde Brobbey ook zijn bewondering voor zijn beste ploeggenoten door de jaren heen. De spits noemde onder andere Dusan Tadic en Ryan Gravenberch als zijn beste medespelers ooit. Hij prees hun professionaliteit, talent en hun vermogen om het beste in elkaar naar boven te halen op het veld.

Als het gaat om de beste passer en assistgever binnen Ajax, wees Brobbey zonder aarzeling naar Hakim Ziyech. De jonge spits benadrukte de precisie en visie van Ziyech in het spel, waardoor hij zijn teamgenoten keer op keer in scoringspositie weet te brengen. Brobbey beschreef Ziyech als een speler met een uniek talent dat het team naar een hoger niveau tilt.

Met zijn openhartige uitspraken over spelers van zowel Feyenoord als Ajax, laat Brian Brobbey zien dat hij niet alleen een getalenteerde voetballer is, maar ook een voetballiefhebber die de kwaliteiten van zijn collega's erkent en waardeert.