×
Home Nieuws Livescore

Arne Slot tevreden na VS-tour en Liverpool verslaat United.

Arne Slot tevreden na VS-tour en Liverpool verslaat United.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 10:16 uur

Trainer Arne Slot van Feyenoord kan tevreden terugkijken op de succesvolle tour door de Verenigde Staten. Het team heeft daar een goede prestatie neergezet en Slot houdt dan ook een positief gevoel over aan de reis. De kers op de taart kwam afgelopen zaterdagnacht toen Liverpool, onder leiding van Jurgen Klopp, aartsrivaal Manchester United met maar liefst 3-0 wist te verslaan.

De overwinning op Manchester United zal ongetwijfeld voor veel vreugde zorgen bij de spelers en fans van Liverpool. Het team liet zien in topvorm te verkeren en wist de tegenstander met overtuiging te verslaan. Klopp zal trots zijn op de prestatie van zijn spelers en zal deze overwinning zeker willen meenemen naar de komende wedstrijden in de competitie.

Voor Arne Slot en Feyenoord is deze succesvolle tour een mooie opsteker richting het nieuwe seizoen. De resultaten tegen sterke tegenstanders als Manchester United zullen het vertrouwen van het team alleen maar vergroten. Met deze positieve ervaringen op zak kan Feyenoord vol goede moed de voorbereiding op het nieuwe seizoen voortzetten en streven naar mooie prestaties in zowel de nationale als internationale competities.