×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord cashed in on Summerville's transfer to West Ham

Feyenoord cashed in on Summerville's transfer to West Ham
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 10:08 uur

Feyenoord kan zich in de handen wrijven met de lucratieve transfer van Crysencio Summerville naar West Ham United. De Rotterdamse club zal flink profiteren van de overstap van de 22-jarige vleugelaanvaller, die vrijdag officieel werd overgenomen door The Hammers van Leeds United. De transfersom die met deze deal gemoeid is, wordt geschat op zo'n dertig miljoen euro, wat een aanzienlijke financiële injectie betekent voor Feyenoord.

Summerville, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, maakte indruk bij Leeds United en wist de interesse te wekken van meerdere clubs in Europa. Uiteindelijk was het West Ham United dat toesloeg en de talentvolle Nederlander naar Londen haalde. Voor Feyenoord betekent deze transfer niet alleen een financiële meevaller, maar ook een bevestiging van de goede jeugdopleiding die de club heeft.

Met het geld dat Feyenoord ontvangt van de transfer van Summerville, kan de club mogelijk versterkingen aantrekken en investeren in de verdere ontwikkeling van het team. Het is een welkome opsteker voor de Rotterdamse club, die de afgelopen jaren wat moeite heeft gehad om aan te haken bij de top van de Eredivisie. De transfer van Summerville naar West Ham United markeert dan ook een belangrijk moment voor Feyenoord en biedt nieuwe mogelijkheden voor de toekomst.