×
Home Nieuws Livescore

Slot straalt in Engeland, Ten Hag minder blij

Slot straalt in Engeland, Ten Hag minder blij
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 09:08 uur

Na een overtuigende 3-0 overwinning van Liverpool op Manchester United in de Verenigde Staten, lijkt Arne Slot met een brede glimlach terug te keren naar Engeland. De Britse media speculeren dat de Nederlandse trainer vol vreugde zal zijn na deze triomf. Aan de andere kant wordt Erik ten Hag, de coach van Manchester United, niet bepaald als tevreden beschouwd na deze pijnlijke nederlaag.

De wedstrijd tussen de twee Engelse grootmachten trok veel aandacht en de prestaties van beide teams werden nauwlettend gevolgd door fans en media over de hele wereld. Liverpool wist echter met overtuiging te winnen, wat de positie van Arne Slot als coach van The Reds versterkt en zijn reputatie in Engeland verder doet groeien.

Voor Erik ten Hag daarentegen betekent deze nederlaag een flinke tegenslag. De druk op de Nederlandse trainer van Manchester United neemt toe na deze teleurstellende vertoning tegen Liverpool. De Britse media speculeren over de mogelijke gevolgen van deze verliespartij voor Ten Hag en zijn positie bij de club.

Kortom, de overwinning van Liverpool op Manchester United heeft voor een tweeledig gevoel gezorgd bij de Nederlandse trainers Arne Slot en Erik ten Hag. Terwijl Slot met een glimlach terugkeert naar Engeland, zal Ten Hag zich ongetwijfeld bezinnen op de teleurstellende prestatie van zijn team en de consequenties die dit met zich mee kan brengen.