×
Home Nieuws Livescore

Gravenberch opgelucht en enthousiast over Slot bij Liverpool

Gravenberch opgelucht en enthousiast over Slot bij Liverpool
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 4 augustus 2024 00:08 uur

Jonge Nederlandse middenvelder Ryan Gravenberch is verheugd met de aanstelling van Arne Slot als nieuwe trainer bij Liverpool. De talentvolle speler voelt zich gesteund door de komst van Slot en kijkt uit naar de samenwerking met de ervaren coach. Tijdens de eerste weken van Slot's aanwezigheid bij de club, heeft Gravenberch al positieve ervaringen opgedaan en is hij enthousiast over de manier waarop de trainer met het team werkt.

Gravenberch, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en spelinzicht, ziet in Slot een coach die hem verder kan helpen in zijn ontwikkeling als voetballer. De middenvelder is vastbesloten om onder leiding van Slot zijn spel naar een hoger niveau te tillen en belangrijke bijdragen te leveren aan het succes van Liverpool.

Met Slot aan het roer van het team, is Gravenberch optimistisch over de toekomst van de club en gelooft hij dat Liverpool onder leiding van de nieuwe trainer grote stappen kan zetten. De middenvelder kijkt uit naar wat de samenwerking met Slot nog meer zal brengen en is vastberaden om het beste uit zichzelf te halen in het komende seizoen.