×
Home Nieuws Livescore

Willem II promoveert met Belgische versterkingen naar Eredivisie

Willem II promoveert met Belgische versterkingen naar Eredivisie
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 3 augustus 2024 23:16 uur

Willem II heeft afgelopen seizoen een indrukwekkende prestatie geleverd door onder leiding van trainer Peter Maes te promoveren naar de Eredivisie. De Tilburgers hebben niet stilgezeten en hebben deze zomer meerdere nieuwe aanwinsten met een Belgisch verleden aangetrokken. Naast de ervaren oefenmeester Maes, heeft technisch directeur Tom Caluwé ambitieuze plannen voor de club.

Met de komst van spelers met een Belgische achtergrond lijkt Willem II een sterke connectie te hebben met onze zuiderburen. Deze strategie lijkt vruchten af te werpen, gezien de succesvolle promotie naar de Eredivisie. De supporters van de club zijn enthousiast over de nieuwe aanwinsten en kijken reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen.

Tom Caluwé, de technisch directeur van Willem II, heeft laten weten dat de club nog niet klaar is met het versterken van de selectie. Hij heeft ambitieuze plannen om de ploeg verder te versterken en zo een rol van betekenis te spelen in de Eredivisie. De fans van Willem II kunnen zich dus opmaken voor een spannend en veelbelovend seizoen, waarin de club zich wil manifesteren op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal.