×
Home Nieuws Livescore

Crysencio Summerville straalt van geluk na transfer naar West Ham

Crysencio Summerville straalt van geluk na transfer naar West Ham
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 3 augustus 2024 22:16 uur

De jonge Nederlandse voetballer Crysencio Summerville heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij West Ham United, waardoor hij nu officieel deel uitmaakt van het team. De buitenspeler straalt van blijdschap nu zijn transfer naar de Premier League-club is afgerond. Op de website van West Ham United deelde Summerville zijn eerste reactie op deze belangrijke stap in zijn carrière.

Summerville, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, kijkt ernaar uit om zijn talenten te laten zien op het hoogste niveau van het Engelse voetbal. De jonge speler is vastbesloten om zichzelf te bewijzen en een waardevolle toevoeging te zijn voor het team van West Ham United. Zijn enthousiasme en vastberadenheid zijn duidelijk te merken in zijn woorden op de clubsite.

De transfer naar West Ham United markeert een nieuwe fase in de carrière van Summerville, die eerder uitkwam voor Feyenoord en ADO Den Haag in Nederland. Met zijn overstap naar de Premier League hoopt de talentvolle buitenspeler zijn potentieel verder te ontwikkelen en zijn naam te vestigen in het internationale voetbal. De fans van West Ham United kunnen zich verheugen op de komst van deze veelbelovende speler, die vastbesloten is om te schitteren in het shirt van de club.