×
Home Nieuws Livescore

Giovanni van Bronckhorst wint Turkse Supercup bij debuut

Giovanni van Bronckhorst wint Turkse Supercup bij debuut
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 3 augustus 2024 22:08 uur

Voormalig Nederlands international Giovanni van Bronckhorst heeft direct succes geboekt bij zijn nieuwe club Besiktas. Tijdens zijn officiële debuut als hoofdtrainer van de Turkse club wist hij meteen zijn eerste prijs binnen te slepen. Het team van Van Bronckhorst overtuigde zaterdagavond in de strijd om de Turkse Supercup door met maar liefst 0-5 te winnen van aartsrivaal Galatasaray.

De supporters van Besiktas zullen ongetwijfeld in extase zijn na deze indrukwekkende overwinning op Galatasaray. Van Bronckhorst, die eerder succesvol was als speler en trainer bij Feyenoord, laat met deze prestatie zien dat hij ook in het buitenland direct impact kan maken. De 46-jarige coach zal met veel vertrouwen en enthousiasme verder bouwen aan het succes van Besiktas in het komende seizoen.

De Turkse Supercup is een belangrijke prijs in het Turkse voetbal en het feit dat Besiktas deze trofee al in handen heeft, belooft veel goeds voor de rest van het seizoen. Van Bronckhorst zal ongetwijfeld streven naar meer successen met zijn team en hoopt de fans van Besiktas nog veel meer reden tot juichen te geven in de nabije toekomst.