×
Home Nieuws Livescore

Priske debuteert als Feyenoord-trainer in Johan Cruijff Schaal

Priske debuteert als Feyenoord-trainer in Johan Cruijff Schaal
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 3 augustus 2024 17:48 uur

Zondag staat Brian Priske voor een belangrijke uitdaging als hij zijn debuut maakt als trainer van Feyenoord in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. De voormalige verdediger van de club zal zijn tactische vaardigheden op de proef stellen tegen de Eindhovenaren, die ook gebrand zijn op succes in deze traditionele seizoensopener.

Voor Feyenoord is het echter nog niet helemaal zeker wie er zondag aan de aftrap zullen verschijnen. De Rotterdammers kampen met enkele twijfelgevallen, waardoor Priske mogelijk nog last-minute wijzigingen moet doorvoeren in zijn opstelling. De spanning stijgt in De Kuip terwijl de fans vol verwachting uitkijken naar de eerste officiële wedstrijd van het seizoen.

Hoewel de definitieve opstelling van Feyenoord nog niet bekend is, wordt er gespeculeerd over hoe de ploeg eruit zou kunnen zien. Met spelers als Berghuis, Senesi en Jørgensen in de gelederen, beschikt Priske over een mix van ervaring en talent die hem hopelijk naar succes zal leiden. De supporters hopen op een overwinning om het seizoen goed te beginnen en de nieuwe trainer een vliegende start te bezorgen.