×
Home Nieuws Livescore

PSG wil Julian Alvarez als opvolger van Mbappé

PSG wil Julian Alvarez als opvolger van Mbappé
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 3 augustus 2024 16:32 uur

Paris Saint-Germain heeft haar zinnen gezet op de Argentijnse voetballer Julian Alvarez. De Franse club ziet in de jonge spits de ideale opvolger van sterspeler Kylian Mbappé. Volgens bronnen van Foot Mercato heeft PSG zelfs al een lucratief contractvoorstel aan Alvarez voorgelegd, in de hoop hem naar Parijs te halen.

Julian Alvarez, die momenteel speelt voor River Plate in Argentinië, wordt gezien als een veelbelovend talent in het internationale voetbal. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid heeft de 21-jarige aanvaller de aandacht getrokken van topclubs over de hele wereld. PSG ziet in hem de perfecte aanwinst om de aanvalslinie te versterken en de erfenis van Mbappé voort te zetten.

Hoewel Alvarez nog geen beslissing heeft genomen over zijn toekomst, lijkt de interesse van Paris Saint-Germain hem zeker niet onberoerd te laten. De kans om te spelen voor een van de meest prestigieuze clubs in Europa en onder leiding van coach Mauricio Pochettino kan een verleidelijk vooruitzicht zijn voor de jonge Argentijn. Het is afwachten of Alvarez uiteindelijk de stap naar Parijs zal zetten en zijn talent zal laten schitteren in de Ligue 1.