×
Home Nieuws Livescore

Sparta volgt Bilal Ould-Chikh, Tijs Velthuis vertrekt

Sparta volgt Bilal Ould-Chikh, Tijs Velthuis vertrekt
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 3 augustus 2024 16:08 uur

Sparta Rotterdam heeft zijn oog laten vallen op de talentvolle Bilal Ould-Chikh. Technisch directeur Gerard Nijkamp heeft bevestigd dat de club de verrichtingen van de jonge speler nauwlettend in de gaten houdt. Ould-Chikh, die eerder uitkwam voor onder andere FC Twente en ADO Den Haag, lijkt nu de interesse van Sparta te hebben gewekt met zijn prestaties.

Nijkamp sprak openhartig over de situatie rondom Ould-Chikh in een interview met RTV Rijnmond. De technisch directeur benadrukte het potentieel van de speler en de mogelijkheid dat hij een waardevolle toevoeging zou kunnen zijn voor Sparta. De club is vastbesloten om de ontwikkelingen rondom Ould-Chikh nauwlettend te blijven volgen en wellicht tot een overeenkomst te komen.

Naast het nieuws over Ould-Chikh heeft Nijkamp ook aangekondigd dat Tijs Velthuis de club zal verlaten. Velthuis, die zijn tijd bij Sparta heeft gehad, zal Rotterdam achter zich laten. De beleidsbepaler gaf aan dat het vertrek van Velthuis onderdeel is van de voortdurende veranderingen binnen de selectie van Sparta, waarbij ruimte wordt gemaakt voor nieuwe spelers en frisse impulsen.