×
Home Nieuws Livescore

Uitgelekt: Ajax' derde tenue onthuld door Footy Headlines

Uitgelekt: Ajax' derde tenue onthuld door Footy Headlines
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 3 augustus 2024 15:08 uur

Er is opschudding in de voetbalwereld nu het derde tenue van Ajax voortijdig is uitgelekt. Volgens bronnen bij Footy Headlines zijn de officiële promotiefoto's van het tenue in handen van de website beland. Fans van de Amsterdamse club kunnen binnenkort een glimp opvangen van het nieuwe shirt, dat in samenwerking met Adidas is ontworpen. De lancering van het tenue staat naar verluidt op de planning, maar de exacte releasedatum blijft nog een mysterie.

Het uitlekken van het derde tenue van Ajax heeft voor de nodige speculatie gezorgd onder supporters en voetbalfans wereldwijd. De traditionele kleuren van de club, rood en wit, worden naar verluidt gecombineerd met een opvallende twist in het nieuwe design. De verwachtingen zijn hooggespannen en de nieuwsgierigheid naar het definitieve ontwerp groeit met de dag.

Ajax en Adidas hebben nog geen officiële reactie gegeven op het uitlekken van het tenue, maar de geruchtenmolen draait op volle toeren. De samenwerking tussen de club en het sportmerk staat bekend om innovatieve en stijlvolle tenues, dus de verwachtingen voor het derde shirt zijn hoog. Fans zullen ongetwijfeld reikhalzend uitkijken naar de officiële onthulling en de mogelijkheid om het nieuwe tenue aan te schaffen.