×
Home Nieuws Livescore

Pelle Clement ziet Steven Bergwijn als potentiële spits

Pelle Clement ziet Steven Bergwijn als potentiële spits
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 3 augustus 2024 14:08 uur

Jong Oranje-ster Pelle Clement heeft zijn bewondering uitgesproken voor Steven Bergwijn en gelooft dat de talentvolle aanvaller van Ajax ook prima als spits kan functioneren. Clement, die momenteel actief is als middenvelder bij Sparta Rotterdam, heeft in het verleden zij aan zij gespeeld met Bergwijn in het Jong Oranje-team en was onder de indruk van zijn kwaliteiten.

De 28-jarige Clement, die zelf bekend staat om zijn technische vaardigheden en inzicht op het veld, ziet in Bergwijn een speler met het potentieel om op meerdere posities uit te blinken. Met zijn snelheid, dribbelvaardigheden en doelgerichtheid zou Bergwijn volgens Clement een waardevolle toevoeging kunnen zijn in de spitspositie.

Hoewel Bergwijn voornamelijk als vleugelspeler bekend staat, heeft hij in het verleden ook laten zien dat hij in de punt van de aanval uit de voeten kan. Met zijn veelzijdigheid en aanpassingsvermogen zou de 24-jarige international van het Nederlands elftal een interessante optie kunnen zijn voor trainers die op zoek zijn naar een dynamische spits.

Clement's lofzang op Bergwijn als potentiële spits zal ongetwijfeld de nodige discussie en speculatie aanwakkeren binnen de voetbalwereld. Het is nu aan Bergwijn zelf en zijn trainers om te bepalen of deze suggestie daadwerkelijk tot uitvoering zal komen en of we de Ajacied binnenkort wellicht in een nieuwe rol op het veld zullen zien schitteren.