×
Home Nieuws Livescore

Atlético Madrid lokt Hancko met slimme tactiek weg bij Feyenoord.

Atlético Madrid lokt Hancko met slimme tactiek weg bij Feyenoord.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 3 augustus 2024 13:48 uur

Atlético Madrid zet alles op alles om verdediger David Hancko weg te kapen bij Feyenoord. De Spaanse topclub hanteert een slimme strategie om de 26-jarige Slowaak voor een zo laag mogelijk bedrag binnen te halen. Volgens De Telegraaf-verslaggever Marcel van der Kraan is Atlético Madrid bezig met een charmeoffensief om Hancko te verleiden.

Hancko, die momenteel onder contract staat bij Feyenoord, lijkt gevoelig te zijn voor de lokroep van de Spaanse grootmacht. Atlético Madrid probeert de verdediger te overtuigen om de overstap te maken naar La Liga. Met hun bekende tactiek proberen ze Hancko's hoofd op hol te brengen en hem te verleiden met een lucratief aanbod.

De onderhandelingen tussen Atlético Madrid en Feyenoord beloven spannend te worden, aangezien de Rotterdamse club Hancko niet zomaar wil laten gaan. De Slowaak heeft zich de afgelopen tijd bewezen als een waardevolle speler voor Feyenoord en het is dan ook de vraag of hij daadwerkelijk zal ingaan op het aanlokkelijke voorstel van Atlético Madrid.

Het is afwachten hoe deze transfersoap zich verder zal ontwikkelen en of Atlético Madrid erin zal slagen om David Hancko uiteindelijk aan hun selectie toe te voegen. Feyenoord zal ongetwijfeld alles op alles zetten om hun talentvolle verdediger te behouden en te voorkomen dat hij de overstap maakt naar de Spaanse competitie.