×
Home Nieuws Livescore

Blackburn Rovers wil Joël Drommel huren van PSV

Blackburn Rovers wil Joël Drommel huren van PSV
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 3 augustus 2024 13:16 uur

Blackburn Rovers heeft afgelopen week interesse getoond in de PSV-doelman Joël Drommel. Volgens berichtgeving van het Eindhovens Dagblad heeft de Engelse club contact opgenomen met PSV om de mogelijkheid van een overname te bespreken. Blackburn Rovers zou Drommel graag voor een seizoen willen huren en zijn volledige salaris willen overnemen.

Het is echter nog onzeker of PSV akkoord zal gaan met het voorstel van Blackburn Rovers. Journalist Rik Elfrink meldt dat de Eindhovenaren nog geen definitieve beslissing hebben genomen over de toekomst van Drommel. De doelman kwam afgelopen zomer over van FC Twente en heeft een solide indruk achtergelaten bij PSV.

Joël Drommel zelf heeft nog niet gereageerd op de interesse van Blackburn Rovers. De 24-jarige keeper heeft aangegeven zich volledig te focussen op zijn prestaties bij PSV en laat de onderhandelingen over een mogelijke transfer over aan zijn zaakwaarnemers. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en of Drommel daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Engelse club.