×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord jaagt op huurtransfer van Hugo Bueno

Feyenoord jaagt op huurtransfer van Hugo Bueno
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 3 augustus 2024 12:48 uur

Feyenoord heeft zijn oog laten vallen op de talentvolle Hugo Bueno. De 21-jarige linker wingback, momenteel spelend bij Wolverhampton Wanderers, staat hoog op het verlanglijstje van de Rotterdamse club. Volgens bronnen binnen de club zou Feyenoord proberen Bueno op huurbasis naar De Kuip te halen.

Met zijn jeugdige leeftijd en potentieel zou Bueno een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team van trainer Arne Slot. De Spanjaard heeft zich bij Wolverhampton Wanderers laten zien als een veelbelovende speler met een sterke linkervoet en een aanvallende speelstijl die goed past bij het spel dat Feyenoord graag speelt.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van de transfer, lijkt de interesse van Feyenoord serieus te zijn. De club is vastbesloten om de selectie te versterken en ziet in Bueno een speler die direct van toegevoegde waarde kan zijn. De komst van de jonge wingback zou een welkome versterking zijn voor Feyenoord, dat ambitieus is om komend seizoen hoge ogen te gooien in zowel de Eredivisie als in Europa.