×
Home Nieuws Livescore

Leeds United toont interesse in NEC-aanvaller Sontje Hansen.

Leeds United toont interesse in NEC-aanvaller Sontje Hansen.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 3 augustus 2024 12:08 uur

Er is opnieuw opwinding in de voetbalwereld nu blijkt dat NEC-aanvaller Sontje Hansen de aandacht heeft getrokken van niet één, maar twee Engelse clubs. Na Birmingham City heeft nu ook Leeds United interesse getoond in de talentvolle buitenspeler. Het gerucht verspreidt zich als een lopend vuurtje, en volgens bronnen van Voetbal International heeft Leeds United zijn zinnen gezet op het aantrekken van Hansen.

De 19-jarige Hansen heeft de afgelopen seizoenen indruk gemaakt met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid. Zijn prestaties bij NEC hebben niet alleen de aandacht getrokken van clubs in Nederland, maar ook over de grens. Leeds United, dat momenteel actief is in de Engelse Premier League, ziet in Hansen een waardevolle toevoeging aan hun team en is vastbesloten om hem naar Elland Road te halen.

De interesse van Leeds United komt op een cruciaal moment in de carrière van Hansen. De jonge aanvaller staat voor een belangrijke beslissing over zijn toekomst en moet zorgvuldig afwegen welke stap het beste is voor zijn ontwikkeling als voetballer. Met Leeds United als potentiële nieuwe werkgever op de radar, opent zich een wereld aan mogelijkheden voor Hansen om zijn talent op het hoogste niveau te laten zien. Voetbalfans wereldwijd zullen met spanning afwachten hoe deze transfer saga zich verder zal ontvouwen.