×
Home Nieuws Livescore

Rulli verzekert Oranje-internationals van Ajax na WK-incidenten

Rulli verzekert Oranje-internationals van Ajax na WK-incidenten
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 8 september 2023 21:16 uur

In een recent interview met Inside Ajax heeft Gerónimo Rulli onthuld dat hij na zijn komst in januari een bijzondere actie heeft ondernomen. De doelman nam namelijk de Oranje-internationals van Ajax apart om ervoor te zorgen dat er geen oud zeer was na de intense strijd tussen Argentinië en het Nederlands elftal op het WK.

Rulli legt uit: "Toen ik bij Ajax kwam, was het nog maar twee weken geleden dat de wedstrijd had plaatsgevonden. Ik vond het belangrijk om even met die jongens apart te praten, om er zeker van te zijn dat alles goed zat. Met al die gele en rode kaarten die werden uitgedeeld, hadden er wel dertig kaarten kunnen zijn."

Ondanks de gebeurtenissen op het WK blijft Rulli positief over Ajax. Hij beschrijft de club als een gigantische club en een symbool van trots. "Als je hier speelt, speel je bij een van de grootste clubs ter wereld qua historie. In Argentinië zullen ze hetzelfde zeggen. We kennen Ajax vanwege de rijke geschiedenis. Spelers als Koeman, de broertjes De Boer, Van der Sar en nog vele anderen hebben de club groot gemaakt. Ajax heeft echt een grote naam in Argentinië."

Hoewel Ajax momenteel een moeilijke tijd doormaakt, wil Rulli een boodschap overbrengen aan de fans. Hij roept hen op om de club te blijven steunen en benadrukt dat Ajax zich niet zomaar gewonnen zal geven. "Ik weet dat het soms moeilijk is, maar ik vraag ze om ons te blijven steunen. Ik geloof erin dat ze zichzelf kunnen herkennen in ons spel dit seizoen."

Rulli, die momenteel herstelt van een schouderblessure, laat zien dat hij niet alleen een talentvolle doelman is, maar ook een betrokken teamspeler die zich inzet voor een goede sfeer binnen het team. Met zijn positieve instelling en vertrouwen in de club, hoopt hij dat Ajax de moeilijke periode kan overwinnen en succesvol kan zijn dit seizoen.