×
Home Nieuws Livescore

Dortmund-spits Füllkrug op weg naar West Ham United

Dortmund-spits Füllkrug op weg naar West Ham United
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 3 augustus 2024 11:08 uur

Het lijkt erop dat de transfer van Niclas Füllkrug van Borussia Dortmund naar West Ham United bijna in kannen en kruiken is. De Duitse club heeft bevestigd dat de spits het trainingsveld heeft verlaten en onderweg is naar Londen voor zijn medische keuring bij de Engelse club. Füllkrug, die bekend staat om zijn doelgerichtheid en technische vaardigheden, lijkt dus op het punt te staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan in de Premier League.

De overgang van Füllkrug naar West Ham United komt op een moment dat de club op zoek is naar versterking in de aanvalslinie. Met zijn ervaring en scorend vermogen zou de 28-jarige spits een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor de ploeg van manager David Moyes. De supporters van West Ham zullen ongetwijfeld hopen dat Füllkrug snel zijn handtekening zal zetten en zich bij het team zal voegen voor het komende seizoen.

Voor Füllkrug zelf betekent de mogelijke transfer naar de Premier League een nieuwe stap in zijn carrière. Na succesvolle jaren bij Dortmund staat hem nu een avontuur in Engeland te wachten. De spits zal zich moeten aanpassen aan een nieuwe competitie en een nieuwe omgeving, maar met zijn kwaliteiten lijkt hij goed gewapend te zijn voor de uitdaging die voor hem ligt. Al met al lijkt de transfer van Niclas Füllkrug naar West Ham United een spannende ontwikkeling te zijn waar zowel de clubs als de fans reikhalzend naar uitkijken.