×
Home Nieuws Livescore

PSV blokkeert Olympische droom van Marokkaanse middenvelder Saibari

PSV blokkeert Olympische droom van Marokkaanse middenvelder Saibari
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 3 augustus 2024 08:08 uur

Voormalig PSV-speler Ismael Saibari heeft onlangs onthuld dat hij de kans heeft gemist om deel te nemen aan de Olympische Spelen met het Marokkaanse nationale team, vanwege het ontbreken van toestemming van zijn club. De talentvolle middenvelder, die afgelopen seizoen ook al de Afrika Cup voor beloften moest missen vanwege blessureleed, heeft aangegeven dat deze gebeurtenissen een grote impact hebben gehad op zijn leven.

Saibari, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, had gehoopt zijn land te vertegenwoordigen op het grootste sportevenement ter wereld. Echter, PSV stak een stokje voor zijn deelname, waardoor de droom van de Marokkaanse speler in rook opging. De teleurstelling was groot voor Saibari, die al eerder geconfronteerd werd met tegenslagen door zijn blessureproblemen.

Het missen van zowel de Afrika Cup als de Olympische Spelen heeft Saibari gedwongen om zijn perspectief op zijn carrière en toekomst bij te stellen. De middenvelder heeft aangegeven dat hij deze ervaringen zal gebruiken als motivatie om sterker terug te komen en alsnog zijn doelen te bereiken. Ondanks de tegenslagen blijft Saibari vastberaden om zijn talenten verder te ontwikkelen en zijn naam te vestigen in de internationale voetbalwereld.