×
Home Nieuws Livescore

Jeffrey de Lange op weg naar Blackburn Rovers Championship.

Jeffrey de Lange op weg naar Blackburn Rovers Championship.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 3 augustus 2024 07:16 uur

De Nederlandse doelman Jeffrey de Lange maakt grote stappen richting een mogelijke transfer naar het Championship, zo hebben Transferwatch en Voetbal International gemeld. De 26-jarige keeper van Go Ahead Eagles heeft de aandacht getrokken van Blackburn Rovers, een club uit Engeland, en het lijkt erop dat er al een persoonlijk akkoord is bereikt tussen de speler en de club.

De Lange heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens voor Go Ahead Eagles en lijkt nu klaar te zijn voor een stap naar een hoger niveau. Blackburn Rovers, dat uitkomt op het tweede niveau van het Engelse voetbal, ziet in de Nederlandse doelman een waardevolle toevoeging aan hun selectie.

Als de transfer doorgaat, zal De Lange de kans krijgen om zich te bewijzen op een hoger niveau en zijn talent verder te ontwikkelen. Voor Go Ahead Eagles betekent het vertrek van De Lange een aderlating, aangezien hij een belangrijke speler is geweest voor de club.

De onderhandelingen tussen de clubs en de speler zijn nog gaande, maar als alles volgens plan verloopt, zou Jeffrey de Lange binnenkort zijn opwachting kunnen maken in het Championship, een competitie die bekend staat om zijn fysieke spel en hoge tempo. Het is een spannende tijd voor de Nederlandse doelman, die dichterbij dan ooit lijkt te zijn bij een avontuur in het buitenland.