×
Home Nieuws Livescore

Kuyt's Beerschot verliest tweede duel met 3-1 van Union.

Kuyt's Beerschot verliest tweede duel met 3-1 van Union.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 23:24 uur

Voormalig Nederlands international Dirk Kuyt heeft met zijn team Beerschot een teleurstellende nederlaag geleden in zijn tweede competitiewedstrijd. De Belgische promovendus moest het onderspit delven tegen Union Sint-Gillis met een score van 3-1. De wedstrijd vond plaats in Brussel, waar de van Ajax overgekomen Ar'jany Martha zijn debuut maakte in het team van Beerschot.

Ondanks de inzet van Kuyt en zijn teamgenoten kon Beerschot niet op tegen de sterk spelende Union Sint-Gillis. De Belgische promovendus kreeg het lastig en moest uiteindelijk genoegen nemen met een verlies op het scorebord. De supporters van Beerschot hadden gehoopt op een beter resultaat, maar zagen hun team uiteindelijk met lege handen staan na het laatste fluitsignaal.

Voor Ar'jany Martha was het een bijzondere wedstrijd, aangezien hij zijn debuut maakte voor Beerschot na zijn overstap van Ajax. Ondanks het verlies zal de jonge speler ongetwijfeld waardevolle ervaring hebben opgedaan in zijn eerste officiële optreden voor zijn nieuwe club. Beerschot zal nu moeten werken aan verbetering om in de volgende wedstrijden betere resultaten neer te zetten en hopelijk de teleurstelling van deze nederlaag om te zetten in succes.