×
Home Nieuws Livescore

NAC Breda polst Bryan Linssen voor Eredivisie-terugkeer

NAC Breda polst Bryan Linssen voor Eredivisie-terugkeer
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 21:48 uur

NAC Breda heeft volgens Voetbal International-verslaggever Joost Blaauwhof interesse getoond in een mogelijke terugkeer van Bryan Linssen naar de Eredivisie. De aanvaller, die momenteel actief is in Japan, heeft echter besloten om voorlopig daar te blijven spelen. Ondanks deze keuze sluit NAC niet uit dat ze in de nabije toekomst opnieuw zullen proberen om Linssen naar de club te halen.

Linssen, die bekend staat om zijn doelpunten en aanvallende kwaliteiten, zou een waardevolle toevoeging zijn voor NAC Breda. Met zijn ervaring en scorend vermogen kan hij een belangrijke rol spelen in het team van de club uit Breda. Het is dan ook begrijpelijk dat NAC interesse heeft getoond in de aanvaller.

Hoewel Linssen op dit moment nog in Japan speelt, blijft de mogelijkheid van een terugkeer naar Nederland open. De Eredivisie heeft altijd een speciale aantrekkingskracht gehad op spelers en het is dan ook niet uitgesloten dat Linssen in de toekomst alsnog de overstap zal maken naar NAC Breda. Voor nu zullen de fans van de club echter geduld moeten hebben en afwachten of er inderdaad een nieuwe poging wordt ondernomen om Linssen naar de Eredivisie te halen.