×
Home Nieuws Livescore

Vitesse voldoet aan eisen beroepscommissie: handtekening binnen!

Vitesse voldoet aan eisen beroepscommissie: handtekening binnen!
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 21:00 uur

Vitesse kan opgelucht ademhalen na het ontvangen van officiële bevestiging van de Common Group op vrijdag. Met een euforische aankondiging op de clubsite lieten de Arnhemmers weten: 'Handtekening is binnen!' Deze langverwachte goedkeuring betekent dat de club nu voldoet aan alle eisen van de beroepscommissie, een belangrijke mijlpaal in hun streven naar succes op en naast het veld.

De spanning bij Vitesse is voelbaar nu ze alleen nog wachten op het officiële bericht vanuit Zeist. De club heeft hard gewerkt om aan alle gestelde criteria te voldoen en de bevestiging van de Common Group is een beloning voor hun inspanningen. Met deze stap dichterbij de bevestiging vanuit Zeist, kunnen de Arnhemmers zich nu volledig richten op het komende seizoen en hun ambities in de competitie.

De fans van Vitesse zullen ongetwijfeld opgelucht zijn door dit positieve nieuws. De bevestiging van de Common Group markeert een belangrijk moment voor de club en geeft hen een stevige basis om verder te bouwen. Met de handtekening binnen en de goedkeuring van de beroepscommissie op zak, kan Vitesse vol vertrouwen vooruitkijken naar wat de toekomst voor hen in petto heeft.