×
Home Nieuws Livescore

Dwight Lodeweges terug bij PEC Zwolle als rechterhand

Dwight Lodeweges terug bij PEC Zwolle als rechterhand
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 20:48 uur

Na een kortstondig avontuur als assistent-bondscoach van het Nederlands elftal tijdens het EK, keert Dwight Lodeweges terug naar vertrouwder terrein bij PEC Zwolle. De ervaren coach zal zijn expertise nu inzetten als rechterhand van hoofdtrainer Johnny Jansen bij de Eredivisionist. Lodeweges, die eerder al succesvol was als assistent van Ronald Koeman, brengt een schat aan kennis en ervaring met zich mee naar het team.

Met zijn terugkeer naar PEC Zwolle hoopt Lodeweges een nieuwe impuls te geven aan de club en bij te dragen aan het behalen van sportieve successen. Zijn rol als assistent-trainer biedt hem de kans om zijn visie en tactisch inzicht te delen met de spelers en staf, en zo een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het team. Met Lodeweges aan boord heeft PEC Zwolle een ervaren kracht in huis gehaald die de club kan helpen om naar een hoger niveau te groeien.

De samenwerking tussen Lodeweges en Jansen belooft een vruchtbare te worden, waarbij beide trainers elkaar kunnen versterken en aanvullen. Met Lodeweges als rechterhand van Jansen krijgt PEC Zwolle een dynamisch duo dat klaar staat om de uitdagingen van het nieuwe seizoen aan te gaan en het beste uit het team te halen. De komst van Lodeweges markeert een nieuw hoofdstuk voor PEC Zwolle, waarin ambitie en ervaring hand in hand gaan om te streven naar sportief succes.