×
Home Nieuws Livescore

Advies van Bosz: De Jong rust, Feyenoord duel onzeker.

Advies van Bosz: De Jong rust, Feyenoord duel onzeker.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 20:32 uur

Trainer Peter Bosz heeft vrijdagochtend Luuk de Jong aangeraden om rust te nemen en zijn bed op te zoeken. De aanvoerder en spits van PSV kampt met ziekte en is daardoor onzeker voor de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Feyenoord in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

De Jong, een belangrijke speler voor PSV, zal de komende dagen nauwlettend worden gevolgd door het medische team van de club. Bosz hoopt dat de ervaren aanvaller op tijd zal herstellen om zondag in actie te kunnen komen tegen Feyenoord. De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal is een belangrijk duel aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen en PSV wil graag met een fitte selectie aan de aftrap verschijnen.

De afwezigheid van De Jong zou een aderlating zijn voor PSV, aangezien hij niet alleen als doelpuntenmaker fungeert, maar ook als leider op het veld. De ploeg uit Eindhoven zal er alles aan doen om de aanvoerder zo snel mogelijk weer fit te krijgen en hem klaar te stomen voor het duel met Feyenoord. De fans van PSV hopen dan ook dat De Jong op tijd zal herstellen en zijn team kan ondersteunen in de strijd om de eerste prijs van het seizoen.