×
Home Nieuws Livescore

Newcastle United wil Marc Guehi aantrekken na EK-succes.

Newcastle United wil Marc Guehi aantrekken na EK-succes.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 19:32 uur

Newcastle United heeft zijn zinnen gezet op het aantrekken van Marc Guehi deze zomer, zo meldt het gerenommeerde The Athletic op vrijdag. De Engelse centrale verdediger, momenteel actief bij Crystal Palace, wist tijdens het EK in Duitsland indruk te maken met zijn sterke optredens voor het nationale team.

De interesse van Newcastle United in Guehi komt niet uit de lucht vallen, gezien zijn opvallende prestaties op het internationale toneel. De club hoopt met de komst van de talentvolle verdediger hun defensie te versterken en meer stabiliteit achterin te creëren voor het komende seizoen in de Premier League.

Guehi, die bekend staat om zijn fysieke kracht en tactisch inzicht, wordt gezien als een veelbelovend talent binnen het Engelse voetbal. Zijn mogelijke overstap naar Newcastle United zou een belangrijke stap kunnen zijn in zijn carrière, waarbij hij de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau van het Engelse voetbal.

Crystal Palace zal naar verwachting niet zonder slag of stoot afscheid willen nemen van Guehi, aangezien hij een belangrijke speler is binnen hun team. De onderhandelingen tussen de clubs zullen naar verwachting dan ook niet eenvoudig verlopen, maar Newcastle United is vastberaden om hun interesse in de getalenteerde verdediger om te zetten in een succesvolle transferdeal.