×
Home Nieuws Livescore

Priske jaagt op revanche: Johan Cruijff Schaal naar Rotterdam?

Priske jaagt op revanche: Johan Cruijff Schaal naar Rotterdam?
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 19:08 uur

Brian Priske, de gedreven coach van Feyenoord, heeft zijn zinnen gezet op het terugbrengen van de Johan Cruijff Schaal naar Rotterdam. Hoewel Priske nog nieuw is bij de club, is hij zich terdege bewust van de nederlaag die Feyenoord vorig jaar leed tegen PSV. Tijdens een persconferentie ter voorbereiding op de aankomende editie van de Johan Cruijff Schaal, liet Priske weten dat hij hongerig is naar revanche.

Met een mix van vastberadenheid en ambitie kijkt Priske uit naar de kans om zijn stempel te drukken op het Nederlandse voetbal door de eerste prijs van het seizoen binnen te halen. De Johan Cruijff Schaal, vernoemd naar de legendarische Nederlandse voetballer, is een prestigieuze prijs die het startschot vormt voor het nieuwe voetbalseizoen.

Priske's vastberadenheid om de trofee naar De Kuip te brengen, weerspiegelt zijn passie voor het spel en zijn streven naar succes. Met een team dat gebrand is op eerherstel en een coach die hongerig is naar overwinning, belooft de strijd om de Johan Cruijff Schaal een boeiend en intens duel te worden tussen Feyenoord en PSV.