×
Home Nieuws Livescore

FC Utrecht haalt Franse veelzijdige Sofiane Dris binnen

FC Utrecht haalt Franse veelzijdige Sofiane Dris binnen
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 18:48 uur

FC Utrecht heeft zich versterkt met de 19-jarige Sofiane Dris, die overkomt van SL Benfica. De talentvolle Fransman staat bekend als een veelzijdige speler die zowel als aanvallende middenvelder als buitenspeler kan spelen. Dris heeft in Utrecht een contract getekend voor één seizoen, met de mogelijkheid tot verlenging.

De transfer van Sofiane Dris naar FC Utrecht markeert een belangrijke stap in zijn nog prille carrière. De club uit de Eredivisie ziet veel potentie in de jonge speler en hoopt dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team. Met zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, belooft Dris een interessante speler te worden om in de gaten te houden.

Trainer van FC Utrecht, John van den Brom, is verheugd met de komst van Sofiane Dris naar de club. Van den Brom ziet in Dris een speler met veel talent en potentieel, die een belangrijke rol kan gaan spelen in het team. De coach kijkt ernaar uit om met Dris te werken en hem verder te ontwikkelen tot een nog completere speler. Met de aanwinst van Dris hoopt FC Utrecht zich verder te versterken en succesvol te zijn in het komende seizoen.