×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz begrijpt vertrek Joel Drommel bij PSV

Peter Bosz begrijpt vertrek Joel Drommel bij PSV
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 18:16 uur

Doelman Joel Drommel lijkt op weg te zijn naar een vertrek bij PSV, zo meldt trainer Peter Bosz. De oefenmeester heeft aangegeven geen enkel probleem te hebben met de mogelijke transfer van Drommel en begrijpt de doelman zelfs volledig. Tijdens een persconferentie ter voorbereiding op de strijd om de Johan Cruijff Schaal heeft Bosz de situatie rondom Drommel toegelicht.

De geruchten over het vertrek van Drommel bij PSV hebben de afgelopen dagen de ronde gedaan en lijken nu steeds concreter te worden. Bosz, die bekend staat om zijn open communicatie, heeft laten weten dat hij de keuze van Drommel respecteert en begrijpt waarom de doelman mogelijk voor een nieuwe uitdaging kiest.

Hoewel Drommel een belangrijke speler is geweest voor PSV, lijkt het erop dat zijn tijd bij de club ten einde loopt. De doelman heeft zich de afgelopen seizoenen bewezen als een betrouwbare sluitpost, maar lijkt nu toe te zijn aan een nieuwe stap in zijn carrière. Bosz heeft aangegeven dat hij vertrouwen heeft in de rest van zijn selectie en dat PSV zich zal voorbereiden op een eventueel vertrek van Drommel.

Het duel om de Johan Cruijff Schaal nadert snel en PSV zal zich moeten focussen op de wedstrijd, ongeacht de situatie rondom Drommel. De doelman zelf heeft nog niet gereageerd op de geruchten over zijn vertrek, maar het lijkt erop dat zijn tijd bij PSV mogelijk ten einde is. Bosz zal zijn team klaarstomen voor de strijd om de Schaal en hoopt op een goede prestatie, ongeacht de ontwikkelingen omtrent Drommel.