×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz steunt nieuwe KNVB-regel: alleen aanvoerders mogen praten

Peter Bosz steunt nieuwe KNVB-regel: alleen aanvoerders mogen praten
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 17:08 uur

Trainer Peter Bosz van PSV heeft tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Johan Cruijff Schaal wedstrijd tegen Feyenoord zijn steun uitgesproken voor de nieuwe regel van de KNVB. Volgens de regel mogen vanaf nu alleen aanvoerders met de scheidsrechter communiceren tijdens de wedstrijd. Bosz liet weten dat hij het een positieve ontwikkeling vindt en gelooft dat dit zal bijdragen aan een betere en duidelijkere communicatie op het veld.

De trainer van de Eindhovenaren benadrukte het belang van heldere communicatie tussen spelers, aanvoerders en scheidsrechters om misverstanden en discussies te voorkomen. Bosz is van mening dat deze nieuwe regel zal helpen om de sfeer op het veld te verbeteren en het spel eerlijker te maken. Hij is ervan overtuigd dat het de sportiviteit en het respect binnen het voetbal ten goede zal komen.

Bosz kijkt uit naar de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord en is vastbesloten om met zijn team een sterke prestatie neer te zetten. De trainer is ervan overtuigd dat PSV klaar is voor de uitdaging en is vol vertrouwen in de kwaliteiten van zijn spelers. Met de steun van de fans hoopt Bosz dat zijn team de eerste prijs van het seizoen kan binnenhalen en een goede start kan maken in de competitie.