×
Home Nieuws Livescore

Priske: Feyenoord niet favoriet tegen PSV om Johan Cruijff Schaal.

Priske: Feyenoord niet favoriet tegen PSV om Johan Cruijff Schaal.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 16:48 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske heeft bescheidenheid hoog in het vaandel staan voorafgaand aan het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. De Deense coach benadrukt dat zijn ploeg niet automatisch als favoriet gezien moet worden, ondanks de ambities van de Rotterdamse club. Priske erkent de kwaliteit van de Eindhovenaren onder leiding van Peter Bosz en weet dat Feyenoord op zondag op topniveau zal moeten presteren om kans te maken op de eerste prijs van het seizoen.

Met zijn nuchtere kijk op de krachtsverhoudingen in het Nederlandse voetbal, probeert Priske de druk weg te nemen bij zijn spelers en tegelijkertijd de lat hoog te leggen. De Feyenoord-trainer is zich bewust van de uitdaging die PSV met zich meebrengt en ziet het als een kans voor zijn team om te laten zien wat ze waard zijn. Priske benadrukt het belang van een goede voorbereiding en scherpte in de aanloop naar de wedstrijd, wetende dat elk detail het verschil kan maken in een duel tussen twee topclubs.

Hoewel Priske realistisch is over de kracht van PSV, straalt hij ook vertrouwen uit in zijn eigen selectie. De Deense coach gelooft in de potentie van zijn spelers en is vastbesloten om met Feyenoord een serieuze gooi te doen naar de eerste prijs van het seizoen. Met een mix van respect voor de tegenstander en geloof in eigen kunnen, hoopt Priske zijn team optimaal voor te bereiden op de strijd om de Johan Cruijff Schaal en zo een statement te maken aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen.