×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord klaar voor Johan Cruijff Schaal duel met PSV

Feyenoord klaar voor Johan Cruijff Schaal duel met PSV
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 16:24 uur

Feyenoord is klaar voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV, zo verklaart Brian Priske. De Deense coach, die zondag zijn debuut maakt in een officiële wedstrijd met de Rotterdammers, benadrukt dat zijn team uitstekend is voorbereid op het aanstaande duel. Tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd deelt Priske zijn gedachten over de weg die het team heeft afgelegd om op dit punt te komen.

Met volle focus en vastberadenheid kijkt Feyenoord uit naar de uitdaging tegen PSV. Priske benadrukt het belang van een goede voorbereiding en is ervan overtuigd dat zijn spelers er klaar voor zijn. De Deense oefenmeester is vastbesloten om zijn stempel te drukken op het team en is vastberaden om een sterke start te maken in zijn nieuwe rol bij de club.

De spanning stijgt naarmate de wedstrijd dichterbij komt en de verwachtingen zijn hooggespannen. Feyenoord-fans kijken reikhalzend uit naar het eerste officiële optreden van Priske en zijn team. Met de Johan Cruijff Schaal als inzet belooft het een enerverende strijd te worden tussen twee topclubs. De focus ligt op het behalen van de eerste prijs van het seizoen en Feyenoord is vastbesloten om met een overwinning huiswaarts te keren.