×
Home Nieuws Livescore

Geertruida aanvoerder Feyenoord in strijd om Johan Cruijff Schaal.

Geertruida aanvoerder Feyenoord in strijd om Johan Cruijff Schaal.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 16:16 uur

In de aanstaande strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV zal Lutsharel Geertruida de aanvoerdersband dragen bij Feyenoord. Dit nieuws werd bevestigd door Feyenoord-assistent Brian Priske tijdens een gesprek met ESPN. Priske benadrukte echter dat de keuze voor Geertruida als aanvoerder voor deze wedstrijd niet automatisch betekent dat hij ook de eerste aanvoerder van Feyenoord zal zijn gedurende het hele seizoen.

De 21-jarige verdediger Geertruida staat bekend om zijn sterke optredens en leiderschapskwaliteiten binnen het team. Zijn selectie als aanvoerder voor de Johan Cruijff Schaal weerspiegelt het vertrouwen dat de technische staf in hem heeft. Priske gaf aan dat de beslissing om Geertruida de band te geven voor deze specifieke wedstrijd voortkomt uit zijn prestaties en houding op het trainingsveld.

Hoewel Geertruida mogelijk niet de vaste aanvoerder van Feyenoord zal zijn voor het komende seizoen, is zijn rol als captain in de strijd om de Johan Cruijff Schaal een belangrijke erkenning van zijn groeiende invloed binnen de ploeg. De jonge talentvolle speler zal ongetwijfeld gemotiveerd zijn om zijn team naar succes te leiden in deze prestigieuze wedstrijd tegen PSV.