×
Home Nieuws Livescore

Brian Priske onthult blessure-updates Stengs en Timber voor kraker.

Brian Priske onthult blessure-updates Stengs en Timber voor kraker.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 16:08 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske heeft belangrijk nieuws over de blessurefronten van zijn spelers. Tijdens de persconferentie ter voorbereiding op de spannende wedstrijd tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal, onthulde de Deense coach de laatste stand van zaken met betrekking tot Calvin Stengs en Quinten Timber.

Priske gaf aan dat Calvin Stengs en Quinten Timber beide op de goede weg zijn wat betreft hun herstel. Stengs, die kampte met een spierblessure, heeft hard gewerkt aan zijn revalidatie en lijkt op schema te liggen voor een mogelijke terugkeer op het veld. Timber, die last had van een enkelblessure, heeft eveneens positieve vorderingen gemaakt en zou binnenkort weer kunnen meetrainen met de selectie.

De Feyenoord-coach benadrukte echter dat het nog te vroeg is om definitieve uitspraken te doen over de beschikbaarheid van Stengs en Timber voor de wedstrijd tegen PSV. Priske houdt de situatie van beide spelers nauwlettend in de gaten en zal in overleg met het medische team beslissen of zij speelklaar zullen zijn voor de Johan Cruijff Schaal-ontmoeting.

De supporters van Feyenoord zullen in spanning afwachten op verdere updates over de blessurestatus van Stengs en Timber, terwijl Priske en zijn staf zich voorbereiden op een cruciale confrontatie met PSV om de eerste prijs van het seizoen binnen te slepen.