×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-doelman eerste keus in Johan Cruijff Schaal duel

Feyenoord-doelman eerste keus in Johan Cruijff Schaal duel
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 15:48 uur

Feyenoord staat zondag in de Johan Cruijff Schaal tegenover PSV met hun eerste doelman onder de lat. Brian Priske, de trainer van de Rotterdammers, heeft bevestigd dat de doelman die zal spelen tegen PSV ook de eerste keus is voor het hele seizoen. Op de persconferentie voorafgaand aan de belangrijke wedstrijd gaf Priske aan dat hij volledig vertrouwen heeft in zijn doelman en gelooft dat hij de ploeg naar succes kan leiden.

De doelman in kwestie, wiens naam nog niet bekend is gemaakt, zal een cruciale rol spelen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Met PSV als geduchte tegenstander belooft het een spannende wedstrijd te worden waarin de doelman zijn kwaliteiten zal moeten tonen. Priske benadrukte dat de keuze voor deze doelman gebaseerd is op zijn prestaties en vorm tijdens de voorbereiding en dat hij er alle vertrouwen in heeft dat hij zal schitteren op het veld.

De supporters van Feyenoord zullen ongetwijfeld gespannen uitkijken naar de prestaties van hun eerste doelman in deze belangrijke wedstrijd. Met de steun van het legioen hoopt de doelman zijn team naar de overwinning te leiden en zo de eerste prijs van het seizoen binnen te halen. De Johan Cruijff Schaal belooft een kraker te worden waarin de doelman van Feyenoord zijn kwaliteiten kan tonen en zijn waarde voor het team kan bewijzen.