×
Home Nieuws Livescore

Ten Cate: Ajax tegen Panathinaikos, Europese avonden in Athene

Ten Cate: Ajax tegen Panathinaikos, Europese avonden in Athene
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 15:08 uur

Ajax staat voor een uitdagende confrontatie in de derde voorronde van de Europa League, waar ze het op zullen nemen tegen Panathinaikos, een club die door Henk ten Cate wordt bestempeld als een 'immense club'. Ten Cate, voormalig trainer van zowel Ajax als Panathinaikos, deelt zijn enthousiasme over de Europese avonden die in Athene plaats zullen vinden.

De ervaren coach benadrukt de unieke sfeer en intensiteit die deze wedstrijden met zich meebrengen, vooral wanneer twee historische clubs als Ajax en Panathinaikos tegenover elkaar staan. Ten Cate herinnert zich ongetwijfeld de passie en rivaliteit die deze teams in het verleden hebben laten zien, en kijkt uit naar wat deze ontmoeting zal brengen.

Voor Ajax betekent deze loting een kans om zich te meten met een gerenommeerde tegenstander en te laten zien wat ze waard zijn op het Europese toneel. Met de steun van hun fans en de vastberadenheid van het team, zullen de Amsterdammers vastbesloten zijn om een sterke prestatie neer te zetten tegen Panathinaikos en zo een stap dichter bij de groepsfase van de Europa League te komen.