×
Home Nieuws Livescore

Luuk de Jong mist persconferentie Johan Cruijff Schaal door ziekte

Luuk de Jong mist persconferentie Johan Cruijff Schaal door ziekte
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 14:48 uur

Luuk de Jong zal vrijdag niet aanwezig zijn op de persconferentie ter voorbereiding op de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De aanvoerder van PSV heeft zich ziek gemeld, zo heeft ESPN laten weten. De Jong, die een belangrijke rol speelt in het team van PSV, zal dus niet in staat zijn om vragen van de pers te beantwoorden in aanloop naar de belangrijke wedstrijd.

De afwezigheid van Luuk de Jong op de persconferentie werpt vragen op over zijn beschikbaarheid voor de Johan Cruijff Schaal. Met zijn ervaring en leiderschap is De Jong een cruciale speler voor PSV, en zijn afwezigheid zou een flinke aderlating zijn voor het team. Het is nog onduidelijk hoe ernstig de ziekte van De Jong is en of hij op tijd zal herstellen om deel te nemen aan de wedstrijd.

Trainer Mark van Bommel zal nu moeten schuiven in zijn opstelling en mogelijk een alternatieve aanvoerder moeten aanwijzen voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De afwezigheid van Luuk de Jong zal ongetwijfeld invloed hebben op de voorbereidingen van PSV op deze belangrijke wedstrijd tegen de concurrent. Het is afwachten hoe het team zal omgaan met het gemis van hun aanvoerder en hoe zij zich zullen voorbereiden op de strijd om de eerste prijs van het seizoen.