×
Home Nieuws Livescore

Arnold Bruggink: FC Twente heeft opvolger Pröpper al

Arnold Bruggink: FC Twente heeft opvolger Pröpper al
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 13:32 uur

FC Twente overweegt geen nieuwe speler aan te trekken als vervanger voor de vertrokken aanvoerder Robin Pröpper. Volgens voormalig speler Arnold Bruggink zou de club wellicht al een geschikte opvolger in huis kunnen hebben. Pröpper maakte onlangs de overstap naar Rangers, waardoor er een vacature is ontstaan in de verdediging van de Tukkers.

Bruggink, die bekend staat om zijn inzicht in het Nederlandse voetbal, gelooft dat FC Twente niet per se de transfermarkt op hoeft voor een nieuwe verdediger. Hij wijst erop dat de club mogelijk talentvolle spelers heeft die de kans verdienen om zich te bewijzen in het eerste elftal. Door intern te kijken naar oplossingen, kan FC Twente wellicht een beroep doen op eigen jeugd of spelers uit de beloftenploeg.

De keuze om al dan niet een nieuwe speler aan te trekken zal afhangen van de visie van de technische staf en het bestuur van FC Twente. Het is een strategische beslissing die zorgvuldig moet worden afgewogen, gezien de impact die een nieuwe aanwinst kan hebben op het team. Supporters zullen gespannen afwachten of de club ervoor kiest om te investeren in een externe versterking of te vertrouwen op de interne mogelijkheden.