×
Home Nieuws Livescore

Quilindschy Hartman verduidelijkt rugnummerswitch voor Feyenoord-supporters.

Quilindschy Hartman verduidelijkt rugnummerswitch voor Feyenoord-supporters.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 13:24 uur

Feyenoord-verdediger Quilindschy Hartman heeft gereageerd op de teleurstelling van de fans nadat hij besloot om zijn rugnummer te veranderen van 5 naar 11. De linksback nam de tijd om op Instagram uit te leggen waarom hij deze opvallende switch heeft gemaakt, in een poging om de supporters gerust te stellen.

Hartman, die een belangrijke speler is voor het team van Feyenoord, benadrukte dat zijn keuze voor nummer 11 geen gebrek aan respect is naar de club of de fans toe. Integendeel, de verdediger onthulde dat het nieuwe nummer een persoonlijke betekenis voor hem heeft en hem extra motivatie geeft om nog beter te presteren op het veld.

De 25-jarige Hartman, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn aanvallende impulsen, hoopt dat de supporters zijn beslissing zullen begrijpen en hem blijven steunen tijdens het komende seizoen. Met zijn vastberadenheid en toewijding aan het team, is de linksback vastbesloten om zijn nieuwe rugnummer met trots te dragen en zijn waarde voor Feyenoord te bewijzen.