×
Home Nieuws Livescore

Atlético Madrid zoekt alternatieven voor Hancko door impasse Feyenoord

Atlético Madrid zoekt alternatieven voor Hancko door impasse Feyenoord
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 13:16 uur

Spaanse topclub Atlético Madrid staat voor een uitdaging nu ze op zoek zijn naar alternatieven voor verdediger David Hancko. De zoektocht naar nieuwe opties is ontstaan door de houding van Feyenoord in de onderhandelingen. Volgens het gerenommeerde Spaanse medium Marca heeft deze situatie geleid tot een impasse tussen de twee clubs.

David Hancko, die momenteel bij Feyenoord speelt, stond hoog op het verlanglijstje van Atlético Madrid. Echter, door de opstelling van de Nederlandse club lijkt een overeenkomst verder weg dan ooit. De Spaanse club is nu genoodzaakt om andere mogelijkheden te verkennen om hun defensie te versterken.

De impasse tussen Atlético Madrid en Feyenoord zorgt voor de nodige spanning in de transferperiode. Het is duidelijk dat beide clubs standvastig zijn in hun eisen, waardoor het vinden van een oplossing bemoeilijkt wordt. Fans van Atlético Madrid zullen met spanning afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en welke alternatieven de club zal overwegen om hun selectie te versterken.