×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord onthult rugnummers: Hartman van 5 naar 11

Feyenoord onthult rugnummers: Hartman van 5 naar 11
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 12:48 uur

Feyenoord heeft vandaag de rugnummers van maar liefst 33 spelers onthuld voor het komende seizoen. De Rotterdamse club heeft enkele opvallende wijzigingen doorgevoerd, waarbij vooral de switch van Quilindschy Hartman in het oog springt. De geblesseerde linksback zal komend seizoen niet langer met rugnummer 5 spelen, maar zal te bewonderen zijn op het veld met rugnummer 11.

De keuze om Hartman van rugnummer te laten wisselen, heeft tot de nodige speculatie geleid onder de fans van Feyenoord. Sommigen zien het als een teken van vernieuwing en frisheid, terwijl anderen zich afvragen wat de reden is achter deze verandering. Hartman zelf heeft nog niet gereageerd op zijn nieuwe rugnummer, maar het is duidelijk dat deze aanpassing voor de nodige gespreksstof zal zorgen binnen de club en daarbuiten.

Met de bekendmaking van de rugnummers is de voorbereiding op het nieuwe seizoen voor Feyenoord officieel van start gegaan. De fans kunnen nu al beginnen met het bestellen van shirts met de favoriete nummers van hun helden erop. De verwachtingen zijn hooggespannen voor het komende seizoen en de onthulling van de rugnummers is slechts het begin van alle ontwikkelingen die nog zullen volgen bij de Rotterdamse club.