×
Home Nieuws Livescore

Ajax-trainer regelt nummer van tegenstander na Europa League zege.

Ajax-trainer regelt nummer van tegenstander na Europa League zege.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 12:16 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli heeft na de overwinning op FK Vojvodina niet alleen een ticket voor de derde voorronde van de Europa League weten te bemachtigen, maar heeft ook nog eens het telefoonnummer van Bozidar Bandovic, de coach van de Servische tegenstander, weten te regelen. De Italiaanse coach lijkt niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten vastberaden en doelgericht te zijn.

Met een strategische zet heeft Farioli niet alleen zijn team naar de volgende ronde geleid, maar heeft hij ook een connectie gelegd met de tegenstander. Dit kan duiden op een slimme zet om in de toekomst wellicht informatie uit te wisselen of zelfs samen te werken. De coach laat hiermee zien dat hij niet alleen op sportief vlak, maar ook op tactisch gebied vooruit denkt.

De actie van Farioli toont aan dat hij niet bang is om buiten de gebaande paden te treden en nieuwe wegen te bewandelen om zijn doelen te bereiken. Met zijn vastberadenheid en inventiviteit weet hij niet alleen zijn spelers te inspireren, maar ook zijn collega-coaches te verrassen. Ajax-fans zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar de volgende zet van deze gedreven trainer in de Europa League.