×
Home Nieuws Livescore

Manchester United biedt Bayern München dubbele deal aan

Manchester United biedt Bayern München dubbele deal aan
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 11:32 uur

Manchester United heeft de jacht geopend op verdedigingsversterking en richt zijn pijlen op twee Nederlandse talenten. De club van manager Erik ten Hag heeft een 'double offer' ingediend bij Bayern München voor zowel Matthijs de Ligt als Noussair Mazraoui.

De Ligt, die momenteel bij Juventus speelt, en Mazraoui, die uitkomt voor Ajax, zijn beide bekende gezichten voor Ten Hag, die hen graag weer in zijn selectie zou verwelkomen. Manchester United is vastbesloten om hun defensieve linie te versterken en ziet in de twee Nederlandse spelers de ideale versterkingen.

De Ligt, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en leiderschap op het veld, zou een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Manchester United. Mazraoui, een veelzijdige verdediger die ook op het middenveld kan spelen, biedt extra opties en diepgang aan de ploeg.

Het is afwachten hoe Bayern München zal reageren op het 'double offer' van Manchester United en of de Duitse club bereid is om De Ligt en Mazraoui te laten gaan. De onderhandelingen beloven spannend te worden, aangezien beide Nederlandse spelers gegeerd zijn op de transfermarkt. Manchester United zet in ieder geval vol in op het aantrekken van deze talentvolle verdedigers om hun team naar een hoger niveau te tillen.