×
Home Nieuws Livescore

Youri Mulder sceptisch over komst Rugani naar Ajax

Youri Mulder sceptisch over komst Rugani naar Ajax
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 10:32 uur

Ajax-analist Youri Mulder uit zijn twijfels over de mogelijke transfer van Daniele Rugani naar de Amsterdamse club. De voormalige Juventus-verdediger, die de afgelopen seizoenen voornamelijk als invaller fungeerde, staat op het punt om zich bij Ajax aan te sluiten. Mulder, werkzaam bij Ziggo Sport, betwijfelt echter of de dertigjarige Italiaan de juiste toevoeging zou zijn aan het team van Erik ten Hag.

Mulder benadrukt dat Ajax bekend staat om zijn jeugdige en dynamische speelstijl, en vraagt zich af of Rugani wel binnen dit plaatje past. De ervaren verdediger heeft weliswaar een indrukwekkende staat van dienst bij Juventus, maar Mulder twijfelt of hij nog voldoende toegevoegde waarde kan bieden op topniveau. Met jonge talenten als Perr Schuurs en Jurriën Timber in de gelederen, ziet Mulder liever dat Ajax investeert in spelers die beter aansluiten bij de filosofie van de club.

Hoewel Rugani ongetwijfeld over de nodige kwaliteiten beschikt, is Mulder van mening dat Ajax zich moet richten op versterkingen die het team naar een hoger niveau kunnen tillen. De vraag blijft dan ook hangen of de komst van de Italiaanse verdediger daadwerkelijk de gewenste impuls aan het team zal geven. Ajax-fans zullen met spanning afwachten hoe deze mogelijke transfer zich verder zal ontwikkelen en of Rugani daadwerkelijk zijn opwachting zal maken in de Johan Cruijff ArenA.