×
Home Nieuws Livescore

Farioli prijst Traoré na cruciale invalbeurt voor Ajax.

Farioli prijst Traoré na cruciale invalbeurt voor Ajax.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 09:24 uur

Ajax-assistent-trainer Francesco Farioli is vol lof over de prestaties van Bertrand Traoré tijdens het Europa League duel met FK Vojvodina. De 28-jarige Burkinese aanvaller speelde een cruciale rol als invaller in de tweede voorronde van het toernooi. Farioli prijst Traoré voor zijn impact op het veld en zijn vermogen om het verschil te maken wanneer dat het meest nodig is.

Traoré, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, liet wederom zien waarom hij een waardevolle speler is voor Ajax. Zijn beslissende bijdrage in de wedstrijd tegen FK Vojvodina onderstreept zijn kwaliteiten en zijn vermogen om in drukke situaties te excelleren. Farioli benadrukt dat Traoré een belangrijke speler is voor het team en dat zijn ervaring en talent van onschatbare waarde zijn voor de club.

De Burkinese international heeft bewezen een betrouwbare kracht te zijn voor Ajax, zowel als basisspeler als invaller. Zijn vermogen om doelpunten te maken en kansen te creëren heeft hem tot een van de meest gevreesde aanvallers in de Eredivisie gemaakt. Farioli is vol vertrouwen in Traoré's capaciteiten en gelooft dat hij een sleutelspeler zal blijven voor Ajax in de komende wedstrijden en competities.