×
Home Nieuws Livescore

Fulham meldt zich voor Manchester United's McTominay.

Fulham meldt zich voor Manchester United's McTominay.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 08:08 uur

Manchester United overweegt om Scott McTominay van de hand te doen, zo meldt The Athletic. De 27-jarige middenvelder heeft de interesse gewekt van Fulham, die zich officieel heeft gemeld voor de Schotse international. McTominay, die al sinds zijn jeugd bij Manchester United speelt, zou een nieuwe uitdaging kunnen aangaan bij Fulham, dat momenteel uitkomt in de Engelse Championship.

De mogelijke transfer van McTominay naar Fulham zou een opmerkelijke stap zijn voor de middenvelder, die de afgelopen jaren een belangrijke rol heeft gespeeld in het team van Manchester United. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft McTominay al veel ervaring opgedaan in de Premier League en wordt hij gezien als een speler met veel potentieel.

Voor Fulham zou de komst van McTominay een versterking betekenen voor het middenveld. De club uit Londen hoopt met de toevoeging van de Schotse international hun promotiekansen naar de Premier League te vergroten. Het is echter nog niet duidelijk of Manchester United bereid is om McTominay daadwerkelijk te laten gaan en of de speler zelf openstaat voor een transfer naar Fulham.

De transfergeruchten rondom Scott McTominay zullen ongetwijfeld de komende dagen voor de nodige opschudding zorgen in zowel Manchester United als Fulham. Fans van beide clubs zullen met spanning afwachten hoe deze mogelijke transfer zich verder zal ontwikkelen en of McTominay daadwerkelijk een nieuw hoofdstuk in zijn carrière zal gaan schrijven bij Fulham.