×
Home Nieuws Livescore

Perr Schuurs ondergaat nieuwe knieoperatie, terug op veld januari.

Perr Schuurs ondergaat nieuwe knieoperatie, terug op veld januari.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2024 07:48 uur

Het zit Perr Schuurs momenteel niet mee op het gebied van blessureleed. De 24-jarige Nederlandse verdediger heeft onlangs een nieuwe operatie aan zijn knie ondergaan, zo heeft zijn club Torino bekendgemaakt. Door deze ingreep zal Schuurs naar verwachting pas in januari weer kunnen terugkeren op het voetbalveld. Een flinke tegenvaller voor de talentvolle speler, die gehoopt had snel weer in actie te kunnen komen.

De blessure van Schuurs komt op een ongelukkig moment, aangezien hij de afgelopen periode steeds meer indruk begon te maken bij Torino. Zijn afwezigheid zal dan ook een aderlating zijn voor het team. De medische staf zal er alles aan doen om Schuurs zo goed mogelijk te begeleiden tijdens zijn revalidatie, zodat hij sterker en fitter dan ooit terug kan keren op het veld.

Het is voor Schuurs nu vooral zaak om geduldig te zijn en zich te focussen op zijn herstel. De verdediger zal hard moeten werken om weer op zijn oude niveau te komen en zijn team te kunnen ondersteunen in de strijd om de doelstellingen van het seizoen te behalen. De fans van Torino zullen ongetwijfeld reikhalzend uitkijken naar de terugkeer van Schuurs en hem vol enthousiasme verwelkomen zodra hij weer fit genoeg is om zijn voetbalschoenen aan te trekken.