×
Home Nieuws Livescore

Italiaanse trainer lovend over Ajax na overwinning op Vojvodina.

Italiaanse trainer lovend over Ajax na overwinning op Vojvodina.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2024 23:48 uur

In een spectaculaire wedstrijd heeft Ajax met 1-3 gewonnen van FK Vojvodina, en trainer Francesco Farioli is in de wolken met de overwinning. De Italiaanse coach is vol lof over de teamprestatie die de Amsterdammers hebben neergezet. Farioli prijst de spelers voor hun inzet en teamwork, en is trots op hoe ze zich hebben laten zien op het veld.

Een opvallende speler die mogelijk deel gaat uitmaken van het team is Daniele Rugani. De Italiaanse verdediger wordt al een tijdje gelinkt aan een mogelijke transfer naar Ajax, maar Farioli houdt zich op de vlakte over de toekomst van Rugani bij de club. De oefenmeester laat weten dat er nog geen definitieve beslissing is genomen over de eventuele komst van Rugani, maar sluit zijn toevoeging zeker niet uit.

Met de overwinning op FK Vojvodina verstevigt Ajax zijn positie in de competitie en laat het zien dat het team klaar is voor de uitdagingen die nog komen. De fans kunnen zich verheugen op nog meer spannende wedstrijden en hopelijk nog meer successen in de nabije toekomst.